Formaten en effecten

Volop keuze

De keuze is reuze! De foto als afdruk, digitaal, op plexiglas, op een mok en nog veel meer! Hier kunt u enkele voorbeelden zien. U kunt fotoafdrukken bij ons kiezen uit alle formaten die gebruikelijk zijn in de schoolfotografie. Deze bieden wij ook aan in de bewerking zwart-wit en sepia en in de bewerking mat en glanzend. Buiten de gewone fotoafdrukken bieden wij ook nog diverse andere materialen aan, waarop u uw foto’s kunt laten afdrukken. Denk hieraan aan plexiglas, geborsteld aluminium, geborsteld goud, hout, canvas, fotoblokken, mokken en nog veel meer!

Andere ideeën?

Heeft u nog andere ideeën en/of vragen over bepaalde fotomaterialen? U kunt ons altijd contacten middels email of telefoon en wij beantwoorden graag al uw vragen!

Internet of fotopakketjes

Kiest u voor de gehele fotoshoot via internet, waar er verschillende opnames per kind gemaakt worden of voor de voordeelpakketten? bekijk hier de mogelijkheden.

Achtergronden

Hier kunt u ons verschillende assortiment aan achtergronden bekijken. Van stoer beton, naar klassiek blauw. De keuze is aan u!

Themafotografie

Naast de 'gewone' achtergronden bieden wij ook themafoto's aan. Foto's op de boerderij of in de sneeuw? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Groepsfoto's

Een statische groepsfoto op bankjes is niet meer van deze tijd. We bieden veel meer mogelijkheden. Bekijk hier de leuke voorbeeldfoto's.