Collega gezocht

Vacatureomschrijving:
Wij van Hoogstraten Fotografie B.V. zijn op zoek naar een nieuwe  schoolfotograaf, op freelance-basis of in vaste dienst. Zit jij barstensvol energie, heb jij verstand van camera´s en ben je een keiharde werker? Dan is dit je kans!
We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega om ons team te komen versterken. Het betreft een vaste baan waarin je veel scholen zal bezoeken en foto’s zal maken, maar tevens ook veel vakantie zal hebben!
Omdat er twee periodes zijn die bij ons erg druk zijn, namelijk de maanden september/oktober/november en de maanden april/mei/juni, zal je hier elke dag een (andere) school bezoeken. Hier tegenover staat dat je in de maanden december/januari/februari en juli/augustus (5 maanden!!) niet zal hoeven fotograferen en (grotendeels) vrij zal zijn!

Wij kunnen we je bieden:
➡️ Voor de vaste dienster; Je zal in drukke periodes 5 dagen werken, maar in de rustige periode niets. Het gemiddelde werk over het gehele jaar gezien ligt dan rond de 4 dagen per week (32-uur). We kunnen je een 4-dagen contract aanbieden, wat voor het hele jaar geldt. Waardoor je dan dus ook in deze vrije periodes gewoon doorbetaald krijgt!
➡️ Voor de feelancer; We bieden je een vast bedrag per dag aan dat je voor ons komt werken. In overleg kan dit in de drukke periode 2-5 dagen per week zijn.
➡️  Je dag zal bestaan uit; samen met een collega op pad gaan, studio opbouwen op de school, ofwel de groepsfoto’s ofwel de individuele opnames van de kinderen te maken, studio weer afbouwen en naar huis je foto’s uitzoeken en online zetten!
➡️ Je hoeft niet je eigen camera’s of apparatuur te gebruiken; wij zullen je van alles voorzien!

Wat wij zoeken:
• affiniteit met fotografie
• goede omgang met kinderen
• enthousiast
• flexibel
• stressbestendig
• geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit
• woonachtig in omgeving Rotterdam

Lijkt dit je nou echt wat voor jou en ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en een cv naar info@hoogstratenfotografie.nl