Via internet of fotopakketjes

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Via internet

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende opties voor de fotoverkoop. Zo kan er voor de optie via internet gekozen worden. We zullen allerlei verschillende opnames per kind maken (fotoshoot), waaruit de ouders kunnen kiezen. Zij zitten niet aan standaard pakketten vast en kunnen bestellen wat zij willen. Ouders krijgen een persoonlijke inlogcode (vaak al de dag na de fotografie), en kunnen hiermee gemakkelijk thuis de foto’s online bekijken en bestellen. Wij bieden verschillende betaalmethodes aan zoals IDEAL en achteraf betalen via Billink. Zo hoeft school ook niet meer met de ouderwetse geldzakjes in de weer. De bestelde foto’s/funproducten worden naar de adressen gestuurd die de ouders zelf kunnen invullen bij het bestellen. Dus foto’s uitdelen op school hoeft ook niet meer!

Regelmatig hebben we voordeelacties; nu is bijvoorbeeld de verzending gratis vanaf 4 foto’s. Omdat wij door de meerdere opnames ook meer tijd kwijt zijn per kind, zijn deze foto’s wel iets prijziger dan de voordeelpakketen. De ouders hebben dan wel meer keuze. De prijs voor de eerste foto formaat 13/19cm is €5,95, elke opvolgende €4,95.

Voordeelpakketten via internet

Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor ‘voordeelpakketten via internet’. Dit is eigenlijk de meest gekozen manier. Ook hierbij zal de gehele afhandeling via internet verlopen en krijgen de ouders een flyer met een persoonlijke inlogcode (vaak al de dag na de fotografie), alleen wordt er geen gehele fotoshoot per kind geschoten, maar zullen er twee opnames gemaakt worden; een portretfoto en een ’ten voeten uit’. Hierdoor is de gehele fotografie minder werk (scheelt soms een dag fotografie) en kunnen de pakketjes voor een gereduceerde prijs verkocht worden. Een voordeelpakket kost €15,95 inclusief verzending (NB; een pakket met gefotoshopte foto is €16,95) en bestaat uit;

  • portretfoto formaat 13/19
  • ten voeten uit foto formaat 13/19
  • combinatievel van de portretfoto 13/19
  • groepsfoto formaat 13/19

Ouders zitten overigens niet aan de pakketten vast en kunnen de foto’s ook los bestellen. Bij de pakketjes kunnen uiteraard ook extra foto’s, funproducten en digitale bestanden besteld worden. Ook via deze weg zal de gehele bestelling en betaling via internet verlopen en hoeft de school de foto’s niet uit te delen op school.

Pakketjes op school

Voor sommige scholen is het misschien helemaal niet handig om de verkoop via internet te laten verlopen. Denk aan scholen met veel publiek die (nog) niet via internet kan werken. Voor deze scholen hebben wij ook nog de oude en vertrouwde methode, waarbij we fotopakketjes op school afleveren. Deze kunnen dan op school betaald worden en daarna worden meegegeven naar huis. Wij hebben hier verschillende prijzen voor, beginnend bij slechts €11,50 en afhangend van de periode waarin u graag gefotografeerd wilt worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Internet of fotopakketjes

Kiest u voor de gehele fotoshoot via internet, voor de voordeelpakketten via internet of voor pakketjes op school? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Achtergronden

Hier kunt u ons verschillende assortiment aan achtergronden bekijken. Van stoer beton, naar klassiek blauw. De keuze is aan u!

Themafotografie

Naast de 'gewone' achtergronden bieden wij ook themafoto's aan. Foto's op de boerderij of in de sneeuw? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Groepsfoto's

Een statische groepsfoto op bankjes is niet meer van deze tijd. We bieden veel meer mogelijkheden. Bekijk hier de leuke voorbeeldfoto's.