Bedrijfsprofiel

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Ongedwongen en spontaan

Hoogstraten Fotografie uit Schiedam is actief in heel Nederland en al drie decennia werkzaam als professioneel schoolfotograaf. We werken altijd met een vast team. We zijn van mening dat wij met vaste vakmensen beter resultaat kunnen creëren, omdat zij weten wat er van ze verwacht wordt. Zo kan er ook steeds hetzelfde gezicht komen fotograferen en weet de school (en de kinderen trouwens ook) wat zij kunnen verwachten en zal de samenwerking een stuk prettiger verlopen. Zo komen wij op meerdere scholen al meer dan 30 jaar en hebben we de hulpouders uit de ouderraad zelf ook nog op de foto gezet! Dit allemaal zorgt voor een relaxte en ontspannen sfeer, met alleen maar positieve reacties en een positief resultaat.

Uw mening telt

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties. Als u zelf bijvoorbeeld een leuk idee heeft voor een nieuwe achtergrond, kunt u ons altijd benaderen. In overleg is er veel mogelijk! Ook voor feedback kunt u ons altijd benaderen. Bij ons geldt echt; “klant is koning”.

Tot volle tevredenheid

We hebben sinds 1985 voor honderden scholen gewerkt. Altijd met de volle 100% inzet, plezier en toewijding. Zodat alles altijd tot volle tevredenheid verloopt. Elk onderdeel behoort vanzelfsprekend te gaan: van eerste kennismakingsgesprek tot en met de verzending van elke individuele bestelling.

Bedrijfsprofiel

Hoogstraten Fotografie uit Schiedam is actief in heel Nederland. En al drie decennia werkzaam als professioneel schoolfotograaf.

Dit doen we

Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het maken van portretfoto’s, pasfoto’s, gezinsfoto’s en groepsfoto’s tot 1700 personen.

Het team

Wij werken enkel met aan vast team en níet met freelancers. Hier kunt u vast kennis met ons maken en zien wie precies wat doet.

Informatiepakket

U kunt hier ons gratis informatiepakket aanvragen. Wij zullen u dan per post voorbeeldfoto's en aanvullende informatie sturen.