Themafotografie

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Weiland

Strand

Winter

Boerderij

Maritiem

Herfst

Jungle

Keuze uit verschillende thema’s

Naast de ‘gewone’ achtergronden bieden wij ook themafoto’s aan. Foto’s op de boerderij of in de sneeuw? Kijk hier voor de mogelijkheden. Vanzelfsprekend maken wij per gekozen thema ook veel verschillende opnames, zodat ouders volop kunnen kiezen.
Voor de ‘gewone’ achtergronden (denk aan betonlook, steigerhout, blauw etc) kunt u voorbeeldfoto’s vinden onder het kopje “Achtergronden”.

Vertel ons wat u wilt

Mocht u zelf nog leuke ideeën of suggesties voor een thema hebben, dan horen wij dat graag. In overleg is veel mogelijk.

Internet of fotopakketjes

Kiest u voor de gehele fotoshoot via internet, voor de voordeelpakketten via internet of voor pakketjes op school? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Achtergronden

Hier kunt u ons verschillende assortiment aan achtergronden bekijken. Van stoer beton, naar klassiek blauw. De keuze is aan u!

Themafotografie

Naast de 'gewone' achtergronden bieden wij ook themafoto's aan. Foto's op de boerderij of in de sneeuw? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Groepsfoto's

Een statische groepsfoto op bankjes is niet meer van deze tijd. We bieden veel meer mogelijkheden. Bekijk hier de leuke voorbeeldfoto's.