Formaten en effecten

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Volop keuze

De keuze is reuze! De foto als afdruk, digitaal, op plexiglas, op een mok en nog veel meer! Hier kunt u enkele voorbeelden zien. U kunt fotoafdrukken bij ons kiezen uit alle formaten die gebruikelijk zijn in de schoolfotografie. Deze bieden wij ook aan in de bewerking zwart-wit en sepia en in de bewerking mat en glanzend. Buiten de gewone fotoafdrukken bieden wij ook nog diverse andere materialen aan, waarop u uw foto’s kunt laten afdrukken. Denk hieraan aan plexiglas, geborsteld aluminium, geborsteld goud, hout, canvas, fotoblokken, mokken en nog veel meer!

Andere ideeën?

Heeft u nog andere ideeën en/of vragen over bepaalde fotomaterialen? U kunt ons altijd contacten middels email of telefoon en wij beantwoorden graag al uw vragen!

Complete schoolfoto

Voor elke nieuwe school die wij mogen fotografen, maken wij een GRATIS poster van 2.00x1.55cm van de hele school vanaf het dak!

Familiefoto's

in overleg met de school bieden wij o.a. de optie aan om met broertjes en zusjes op de foto te gaan die nog níet op school zitten.

Formaten en effecten

De keuze is reuze! De foto als afdruk, digitaal, op plexiglas, op een mok en nog veel meer! Hier kunt u enkele voorbeelden zien.

Bloopers

Een blooper is nooit ver weg. En om een blooper kun je altijd lachen. En blijven lachen. Zeker als het om je eigen kinderen gaat.