Bloopers

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Je schiet vanzelf in de lach

Een blooper is nooit ver weg. En om een blooper kun je altijd lachen. En blijven lachen. Zeker als het om uw eigen kinderen gaat. Als er zich toevallig een bloopersituatie voordoet, dan kan de fotograaf er voor kiezen deze foto(‘s) gewoon te laten staan. De ouders zijn immers de enige die deze foto(‘s) thuis kunnen bekijken, en vinden het misschien juist wel een leuke herinnering voor later! Zo kan het zijn dat u, naast de gebruikelijke fotoshoot, opeens een blooper foto van uw kind er tussen ziet staan. Uiteraard hoeft u deze niet te bestellen, maar die keuze is aan u.

Complete schoolfoto

Voor elke nieuwe school die wij mogen fotografen, maken wij een GRATIS poster van 2.00x1.55cm van de hele school vanaf het dak!

Familiefoto's

in overleg met de school bieden wij o.a. de optie aan om met broertjes en zusjes op de foto te gaan die nog níet op school zitten.

Formaten en effecten

De keuze is reuze! De foto als afdruk, digitaal, op plexiglas, op een mok en nog veel meer! Hier kunt u enkele voorbeelden zien.

Bloopers

Een blooper is nooit ver weg. En om een blooper kun je altijd lachen. En blijven lachen. Zeker als het om je eigen kinderen gaat.