Ouders

Ouders willen keuze en gemak

Omdat we meerdere verschillende foto’s per kind maken (fotoshoot), hebben de ouders heel veel keuze! Ook bieden wij de foto’s niet alleen als standaard afdruk of combinatievel aan, maar ook afgedrukt op canvas, perspex, dibond, hout, mokken en nog veel meer! Kijkt u HIER voor enkele voorbeelden. Ook kunt u de foto’s in zwart-wit, sepia en mat of glans bestellen. Onze webshop is overzichtelijk en geeft u een duidelijk beeld van ons gehele assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de digitale bestanden van de foto’s downloaden. Wij zullen u dan de originele, hoogste kwaliteit beelden sturen.

Alles kan online

U kunt de foto’s online bekijken, bestellen én betalen! Dit kan veilig via bankoverschrijving, IDEAL of achteraf betalen via Billink B.V. U kunt zelf het gewenste postadres invullen en de gewenste foto’s worden z.s.m. naar u toegestuurd! De persoonlijke inlogcodes kunt u ook aan bijvoorbeeld opa en oma geven, zodat zij gemakkelijk foto’s voor zichzelf kunnen bestellen. De foto’s blijven 15 maanden beschikbaar om te bestellen!

Snelle levering

Vandaag besteld is vandaag afgedrukt! We proberen altijd de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en naar u toe te zenden. (Producten op maat, zoals bijvoorbeeld canvas of perspex, kan enkele dagen langer duren).

Scholen

Wij hebben vele voordelen voor de scholen die wij mogen fotograferen. Belangrijk is dat wij altijd met een vast team werken en níet met freelancers.

Ouders

Omdat we meerdere foto’s per kind maken (fotoshoot), hebben de ouders heel veel keuze! U kunt de foto’s online bekijken, bestellen én betalen.

Offerte en bestellen

Voor specifieke vragen over onze prijzen kunt u ons via HIER contacten. Wij zullen u dan z.s.m. een mailtje terug sturen met een offerte op maat.

Voordelen

Hier vindt u alle voordelen nog eens op een rijtje. Ook de gratis producten, die wij allemaal achteraf aan school leveren, kunt u hier terug vinden.