Achtergronden

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Baksteen

Ibiza Hout

Marmer

Wit Steen

Beton

Wit

Steigerhout

Blauw-Wit

Industrieel

Graffiti

Blauw-Groen

Keuze uit verschillende achtergronden

Hier kunt u ons verschillende assortiment aan achtergronden bekijken. Van stoer beton, naar klassiek blauw. De keuze is aan u! Uiteraard kunt u ook verschillende attributen en achtergronden met elkaar combineren. Heeft u andere speciale wensen of ideeën? We horen het graag van u! In overleg kunnen wij altijd nieuwe achtergronden creëren.

Buiten deze achtergronden om, hebben wij ook verschillende achtergronden met een thema (denk aan strand, boerderij etc). Kijk voor deze voorbeelden onder het kopje ‘Themafotografie”.

Bekijk de effecten

Op deze foto’s krijgt u een indruk wat het effect is van een schoolfoto-achtergrond.

Internet of fotopakketjes

Kiest u voor de gehele fotoshoot via internet, voor de voordeelpakketten via internet of voor pakketjes op school? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Achtergronden

Hier kunt u ons verschillende assortiment aan achtergronden bekijken. Van stoer beton, naar klassiek blauw. De keuze is aan u!

Themafotografie

Naast de 'gewone' achtergronden bieden wij ook themafoto's aan. Foto's op de boerderij of in de sneeuw? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Groepsfoto's

Een statische groepsfoto op bankjes is niet meer van deze tijd. We bieden veel meer mogelijkheden. Bekijk hier de leuke voorbeeldfoto's.