Offerte en bestellen

Offerte schoolfotografie

Wij hebben verschillende manieren van fotograferen. Denk aan verschillende opnames per kind (fotoshoot) of de standaard pakketjes. We kunnen via internet de foto’s aan de ouders aanbieden, maar ook op school. Kijkt u HIER voor de verschillende verkoopmogelijkheden.

Voor specifieke vragen over prijzen kunt u ons via HIER een berichtje sturen met uw wensen. Dan zullen wij u een mailtje terug sturen met een offerte op maat.

Unieke inlogcode biedt privacy

Ouders bestellen en rekenen af via onze eigen webshop. Met een unieke, persoonsgebonden code kunnen ouders daar op inloggen. De bestellingen sturen we rechtstreeks naar de adressen die ouders bij hun bestelling invullen. Dus uw school hoeft u geen enkele administratie meer bij te houden! Leest u HIER hoe het volledig in z’n werk gaat.

Scholen

Wij hebben vele voordelen voor de scholen die wij mogen fotograferen. Belangrijk is dat wij altijd met een vast team werken en níet met freelancers.

Ouders

Omdat we meerdere foto’s per kind maken (fotoshoot), hebben de ouders heel veel keuze! U kunt de foto’s online bekijken, bestellen én betalen.

Offerte en bestellen

Voor specifieke vragen over onze prijzen kunt u ons via HIER contacten. Wij zullen u dan z.s.m. een mailtje terug sturen met een offerte op maat.

Voordelen

Hier vindt u alle voordelen nog eens op een rijtje. Ook de gratis producten, die wij allemaal achteraf aan school leveren, kunt u hier terug vinden.