Het team

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Cor

Oprichter van Hoogstraten Fotografie in 1985. Fotograaf, stuwende kracht achter het bedrijf, organisator en inspirator. Weet exact hoe je met flair en humor het beste resultaat bereikt.

Lara

Fotografe die alle kneepjes van het vak van haar vader Cor heeft geleerd. Slim en handig met de administratie en is intussen ook mede-eigenaar van Hoogstraten Fotografie.

Siobhan

Fotografe die niet alleen goede foto’s schiet, maar ook alle speciale groepsfoto’s in elkaar monteert. Dankzij Siobhan’s fotoshop ervaring, is bij de samengestelde groepsfoto’s níet te zien dat er in werkelijkheid verscheidene foto’s ‘aan elkaar zijn geplakt’. Dit leidt tot prachtige resultaten!

Ellen

Weet exact waar het bij klantenservice om draait. Plus: Ellen plant, organiseert en is onmisbaar voor onze soepel draaiende administratie. Goedlachs en behulpzaam. Zeer oplossingsgericht.

Bedrijfsprofiel

Hoogstraten Fotografie uit Schiedam is actief in heel Nederland. En al drie decennia werkzaam als professioneel schoolfotograaf.

Dit doen we

Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het maken van portretfoto’s, pasfoto’s, gezinsfoto’s en groepsfoto’s tot 1700 personen.

Het team

Wij werken enkel met aan vast team en níet met freelancers. Hier kunt u vast kennis met ons maken en zien wie precies wat doet.

Informatiepakket

U kunt hier ons gratis informatiepakket aanvragen. Wij zullen u dan per post voorbeeldfoto's en aanvullende informatie sturen.