Scholen

Vele voordelen voor school

Wij hebben vele voordelen voor de scholen die wij mogen fotograferen. Allereerst is het belangrijk dat wij altijd met een vast team werken en níet met freelancers. We zijn van mening dat wij met vaste vakmensen beter resultaat kunnen creëren, omdat zij weten wat er van ze verwacht wordt. Daarnaast bieden wij de school een verwerkersovereenkomst aan i.v.m. de nieuwe privacywet.
De bestelling en betaling van de foto’s kan bij ons volledig digitaal, zodat school hier geen omkijk meer naar heeft. Ouders krijgen een persoonlijke inlogcode (vaak al de dag na fotografie), en kunnen hiermee gemakkelijk thuis de foto’s bekijken en bestellen. Wij bieden verschillende betaalmethodes aan zoals IDEAL en achteraf betalen via Billink. Zo hoeft school ook niet meer met de ouderwetse geldzakjes in de weer. De bestelde foto’s/funproducten worden naar de adressen gestuurd die de ouders invullen. Dus uitdelen op school hoeft ook niet meer! Ook krijgt de school van ons een DVD waar alle portretfoto’s aan de leerlingen gekoppeld zijn. Deze kan met één druk op de knop worden ingevoerd in het leerlingvolgsysteem. Wel zo handig!

Allemaal gratis voor school

Niet alleen de ouders, maar ook de school krijgt vele extra’s bij ons! De volgende extra’s bieden wij aan voor elke school;

  • Gratis poster, formaat 1.50×2.00 meter, van de hele school vanaf het dak gefotografeerd
  • Gratis DVD met alle leerling-gegevens gekoppeld aan hun portretfoto (deze is met 1 druk op de knop te uploaden in het leerlingvolgsysteem)
  • Gratis afscheidsfoto van groep 8 in luxe map (eventueel met contour en namen) of als koppenkaart
  • Gratis extra groepsfoto’s voor de docenten van hun eigen klas
  • Gratis teamfoto en individuele foto voor alle docenten

Scholen

Wij hebben vele voordelen voor de scholen die wij mogen fotograferen. Belangrijk is dat wij altijd met een vast team werken en níet met freelancers.

Ouders

Omdat we meerdere foto’s per kind maken (fotoshoot), hebben de ouders heel veel keuze! U kunt de foto’s online bekijken, bestellen én betalen.

Offerte en bestellen

Voor specifieke vragen over onze prijzen kunt u ons via HIER contacten. Wij zullen u dan z.s.m. een mailtje terug sturen met een offerte op maat.

Voordelen

Hier vindt u alle voordelen nog eens op een rijtje. Ook de gratis producten, die wij allemaal achteraf aan school leveren, kunt u hier terug vinden.